Jövőre forog a Galaxis őrzői 2
2015. április 05. írta: prominent

Jövőre forog a Galaxis őrzői 2

2014_guardians_of_the_galaxy-wide.jpg

Hihetetlen sikert ért el a Marvel műhelyéből előlépett a Galaxis őrzői című film és a mozikasszáknál elképesztő, mintegy 774 millió dollárt hozott. Ezért kézenfekvő volt a folytatás. Most előkerültek részletek a készülő folytatásról.

 guardians-of-the-galaxy-groot-02.png

A váratlan sikert azonnal meglovagolják és gyors ütemben zajlanak a folytatás előkészületei. James Gunn már intenzíven dolgozik a forgatókönyvön, amiből már hetven oldal kész (általában 100-120 oldalas egy filmes forgatókönyv) és már csak a párbeszédek hiányoznak.

Olyannyire előrehaladottak a munkálatok, hogy Gunn szerint a forgatást 2016 februárban elkezdhetik. Ám nem az első helyszínén, az angliai Shepperton Studiosban, hanem az atlantai Pinewood Studios-ban forog majd, ahol az Ant-Man és a Captain America 3: Civil War is forogni fog.

guardians-galaxy.jpg

A rendező megerősítette, hogy Karen Gillan Nebulaként fog visszatérni, ám nem feltétlenül kell kopaszra borotválni a fejét. Jelentsen ez bármit is.

A Galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy2) második epizódja 2017. május 5-én kerül a mozikba.

forrás: periscope

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr507342224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása