Gimiskorú lesz az új Pókember
2015. április 15. írta: prominent

Gimiskorú lesz az új Pókember

spider-man-image-1.jpg

Nem eredettörténetet lesz látható az új Pókember filmben, hanem Peter Parker gimis éveire fognak összpontosítani. Megérkeztek az első infók.

A Marvel megállapodást kötött a Sony Picturesszel, hogy Pókember feltűnjön az Amerika Kapitány: Civilháború filmben, amit 2016. május 6-án mutatnak be a mozik. Majd ezt követően külön történetet kap az új Pókember, amit a tervek szerint 2017. július 28-án kezdenek vetíteni.

És most olyan infók láttak napvilágot, mégpedig nem mástól, mint Kevin Fiege-től, a Marvel főnökétől, hogy az új Pókember a gimiskorú Peter Parker történetét kívánják vászonra vinni. Valamint keresik a megfelelő jelöltet a szerepre.

"Valami egyedit szeretnénk létrehozni. Nagyon érdekesnek találom Peter Parker gimis éveit. Ez az a terület, amit még nem térképeztünk fel, mindenképpen izgalmas feladat lesz. Teljesen más lesz, mint amit eddig megszoktunk a Marvel univerzumban." - fogalmazott Fiege.

Hozzátette, hogy egy házi készítésű Pókember-jelmezben fog közlekedni New York utcáin Peter Parker, ugyanakkor valóban érdekes kosztümöt terveznek. Más lesz, de sokkal inkább kifejezőbb.

forrás: CraveOnline, Collider

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr297370240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása