Készül a Transformers 5
2015. április 21. írta: prominent

Készül a Transformers 5

transformers.jpg

Eddig csak a hollywoodi madarak csiripelték, hogy készül az új Transformers film, azonban most már hivatalos forrásból jött az értesülés. 2017-ben érkezhet a mozikba.

transformers2.jpg

Múlt hónapban a Paramount Pictures már jelezte, hogy a Transformers filmeknél már nemcsak folytatásokban, hanem spin-offokban is gondolkodnak. Az új infók szerint a Hasbro felfedett néhány lehetséges tervet.

"Talán már értesültek arról, hogy tárgyaltunk és leszerződtettünk néhány írót. Megerősíthetem, hogy felvettük Akiva Goldsmant, hogy vezesse az írói csapatot a Transformers filmek stratégiai tervek elkészítését illetően. Úgy gondoljuk, van már néhány elmesélni való történet. Harminc éves múltra visszatekintő történetanyagunk van a népszerű mitológiát érintően is. Várhatóan a Transformers folytatása 2017-ben kerülhet a mozikba." - fogalmazott Brian Goldner, a Hasbro vezérigazgatója.

Goldsman (Legenda vagyok) olyan írói csoport vezetője, amelynek tagja Michael Bay, Steven Spielberg és Lorenzo di Bonaventura. Goldsman ugyan nem írja a forgatókönyvet, viszont annyi már kiderült, hogy Bay az ötödik epizódra visszatérhet, persze, miután befejezi a 13Hours című, a Bengázi-támadásról szóló filmjét.

Mindeközben pedig Mark Wahlberg elhintette, hogy esetlegesen ő is visszatérhet. "Igen, felkértek, hogy csináljak meg még egypárat. Nem beszélhetek Bay nevében, de elképzelhető, hamarosan elkezdjük a forgatást."

forrás: TFW2005

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr267386616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása