Courtney Love az ördögi James Francoval játszik
2015. május 05. írta: prominent

Courtney Love az ördögi James Francoval játszik

courtney.jpg

Kurt Cobain özvegye is szerepel a The Long Home című készülő drámában. Főszerepben az Éhezők viadala sztárja, Josh Hutcherson lesz.

Már tartanak az előkészületek James Franco amerikai színész legújabb rendezéséhez. A William Gay The Long Home regénye alapján készülő az 1940-es évekbeli Tennesseeben játszódó film egy ifjú ácsról (Hutcherson) szól, aki elszegődik apja gyilkosához dolgozni, ahol megismerkedik, majd beleszeret Thomas Hovington lányára, akit pedig a gyilkos prostitúcióra kényszerít.

hutcherson.jpg

Josh Hutcherson

Love nem mást, mint Pearlt, Hovington feleségét alakítja, aki szembesül az életét ért gyökeres változással, és minden erejét összeszedve próbál megfelelni az új kihívásoknak. Mégpedig egy hatalmas személyes áldozathozatallal.

Tudni lehet még, hogy a filmben maga Franco is feltűnik, még egy képet is posztolt, amin meztelen felsőtesttel látható, amit egy ördögi tetoválás díszít.

jf.jpg

James Franco

forrás: deadline

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr407432348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása