Egy rakás rendező a Spider-Man filmhez
2015. május 06. írta: prominent

Egy rakás rendező a Spider-Man filmhez

spiderm.jpg

Öten is esélyesek az új Pókember film megrendezésére. A stúdió még nem választott.

Nem bízzák a véletlenre, inkább alaposan megválasztják, ki kerüljön a Spider-Man következő részének rendezői székébe. Miután ugye a Sony úgy határozott, mégiscsak ismételten vászonra viszi a Pókember történetét, kiderült, hogy a karakter az Amerika kapitány: Polgárháború filmben jelenik meg, amit 2016. május 6-án mutatnak be, s azt követően kerülhet sor az önálló film bemutatására, amit 2017. július 28-ra terveznek.

Korábban már felmerült, hogy az új epizódot Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) rendezné, azonban most az a hír érkezett, hogy a Sony már nem számol vele. Ehelyett öt darab rendező neve is felmerült, és azok közül kerül ki, az aki bábáskodhat a legújabb infók szerint gimiskorú Pókember történetének megfilmesítése felett.

Név szerint Jonathan Levine (Eleven testek, 50/50), Ted Melfi (St. Vincent), Jason Moore (Tökéletes hang), John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein (Vacation) valamint Jared Hess (Nevetséges Napóleon) esélyes a direktori pozícióra.

Mivel gimiskorú lesz a Pókember, ezért még keresik a megfelelő színészt a karakter életre keltésére.
forrás: deadline

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr237435018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása