Ki volt valójában Sherlock Holmes? - trailer
2015. május 06. írta: prominent

Ki volt valójában Sherlock Holmes? - trailer

mr-holmes.jpg

Titkokkal övezett és felettébb rejtélyes a zseniális detektívelme. Megfejthetetlen, akárcsak rejtélyei. Most mégis kísérletet tesznek felfedni igaz valóját.

Mi történik a nyomozóval, ha megöregszik? 1947-et írunk. Főhősünk vidékre költözik méhészkedni, emlékeibe burkolózva. Azt azonban nem sejti, hogy a világ elől elbújva élete legnagyobb rejtélyébe csöppen. Méghozzá 93 évesen, és egy csodaszép nő ügyében fog nyomozni. Röviden ennyi a történet. Persze kapunk azért rendes leleplezéseket is, mint hogy Holmes nem pipázik, hanem szivarozik, hogy sosem lakott a 221B-ben és dr. Watson sincs már a képben.

A Sir Ian McKellen (Gyűrűk ura, X-Men) főszereplésével készült,  Bill Condon (Érzelmek tengerében, Dreamgirls) által rendezett filmet július 17-én mutatják be a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr677435114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása