Vérfürdő a havas tájon Tarantino új filmjében
2015. május 09. írta: prominent

Vérfürdő a havas tájon Tarantino új filmjében

hateful-eight-01a.jpg

Megérkeztek az első képek a hófödte rancson játszódó The H8ful Eight című westernhez. Megint nagyot fogunk nézni!

Az Entertainment Weekly volt olyan jó és egy csomó exkluzív felvétellel örvendeztetett minket Quentin Tarantino The H8ful Eight című westernjéből. A hófödte Wyomingban játszódó történet a polgárháború utáni időszakban játszódik.

A film középpontjában maréknyi ember közötti konfliktus áll, amikor is egy hóvihar miatt letér a postakocsi az útjáról, menedéket keresve. Összezárva ismerszik meg az ember, és felszínre kerülnek visszás dolgok. Ezt mutatja az új western Tarantino rendezésében. Megkezdődik hát a "párbeszéd" a felmerülő problémáról, aminek csak egyetlen meghatározható megoldása lehet: a féktelen gyilkolás.

Ezt hozza el nekünk Tarantino legújabb westernjében, amiből nem hiányozhatnak a korábbi filmjeiből megismert kellékek, csupán a helyszín és a körítés más.

A The H8ful Eight westernben feltűnik Samuel L Jackson, Jennifer Jason Leigh illetve Kurt Russell, de szerepel benne Tim Roth, Michael Madsen, Walton Goggins valamint Bruce Dern, Demian Bichir és, feltehetően, Channing Tatum is.

hatefuleight.jpg

hateful-eight-02.jpg

hateful-eight-03.jpg

hateful-eight-04.jpg

hateful-eight-05.jpg

hateful-eight-06.jpg

hateful-eight-07.jpg

hateful-eight-08.jpg

hateful-eight-09.jpg

hateful-eight-10.jpg

forrás: EW

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr647444506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2015.05.09. 18:45:41

Olyan jó lenne, ha ez a túlértékelt senkiházi végre abbahagyná a filmkészítést. Tudom, én vagyok fasz, meg nem értek hozzá, meg milyen dolog Tarantinot fikázni, de akkor is a Ponyvaregény volt az utolsó jó filmje. Az pedig kibaszott régen volt. A Kutyaszorítóban című filmje nagyon ott volt. Moziba láttam. Aztán jött a legendás Pulpfiction (amit szintén moziba láttam először, aztán minden formában akárhányszor), ami annyira magasra tette a lécet, hogy azóta is csak keresgéli magát. A híres Tarantinói zsenialitás sajnos csak két filmig tartott. A csúcson kellett volna abbahagyni.
süti beállítások módosítása