Apró Hangya is nagyot üt
2015. május 27. írta: prominent

Apró Hangya is nagyot üt

ant-man-film-releasing-date-and-cast1.png

Ígéretes történettel és látványos akciókkal érkezik a Hangya. Itt a második szinkronos előzetes.

Megkapta második szinkronos előzetesét a Marvel égisze alatt készülő HANGYA (Ant-Man). A második előzetesben már végre mutatnak is valamit a történet fonalából, illetve némi akciót is láthatunk.

A történet főszereplője a szélhámos Scott Lang, akinek különleges képessége, hogy rendkívül apróra tud zsugorodni, miközben megsokszorozza erejét. A csaló Lang arra kényszerül, hogy egykori mentora, Dr. Hank Pym védelmére keljen, aki kifejlesztette számára speciális ruháját. Pym és Lang közösen kell, hogy dolgozzon, annak érdekében, hogy a technológiára áhítozó gonosz erőket megfékezzék, ehhez pedig végre kell hajtsák az évezred betörését.

Az itthon nem annyira ismert képregény adaptáció rendezését Peyton Reed (Az igenember) vállalta, Adam McKay, Paul Rudd és Edgar Wright forgatókönyve alapján. Az akciófilmben Evangeline Lilly, Hayley Atwell, Paul Rudd, Judy Greer, Corey Stoll, Michael Douglas, Bobby Cannavale, Wood Harris, Michael Pena és John Slattery kapott szerepet. A Hangya július 23-án érkezik a hazai mozikba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr767495620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása