Raptorokkal suttogó a Jurassic Worldben
2015. május 27. írta: prominent

Raptorokkal suttogó a Jurassic Worldben

jurassicworld_7.png

Nem akármilyen jelenetet tettek közzé a dinós film készítői. Magas az izgalomfaktor! Videó a tovább mögött!

A Universal Pictures nyilvánosságra hozott egy rövid videót Jurassic World filmből. A klipben épp kismalacokkal etetik a raptorokat, azonban egy baleset folyamán az etető beesik a vérszomjas fenevadak közé. Ezt a jelenetet látva halált megvető bátorsággal egy merész vállalkozásra szánja rá magát Owen Grady (Chris Pratt). Azonnal kinyitja a rácsos kaput, és belépett a világ egyik legveszedelmesebb őshüllői közé, hogy megmentse a fiatalembert a biztos haláltól.

Előzményként: Láttuk már dinós témával csajozóst, meg vérszomjas vadállatokkal játszó képes beszámolót, ahogyan posztereket is, meg persze elérhető már a trailer is, a fődinóról van teljes kép, de egy régi ismerős visszatéréséről is tudomást szerezhettünk, de új jeleneteket is megfigyelhettünk. Ahogyan egy vírusvideónak szánt kis szösszenetben bemutatkozik az InGen, de még maga Spielberg is ajánlja a filmet. És persze új jelenetfotókat is közzétettek.

A folytatás 22 évvel az eredeti Jurassic Park története után, az eredeti helyszínen, a Nublar szigeten játszódik, amit 1,2 milliárd dollárból dinoszaurusz élményparkká alakítottak, és emberek milliói látogatják évente. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben elszabadul.

A Jurassic World filmben látható Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Omar Sy, BD Wong, Jake Johnson, Irrfan Khan, és Idris Elba.

A tervezett amerikai bemutató 2015. június 12-re várható, míg idehaza már előző nap, június 11-én láthatjuk a mozikban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr537496838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.05.28. 11:14:25

Ez a baj a folytatásokkal :( baromságokat tudnám csak kitalálni, inteligens dínók? Remélem a következő részben beszélni is tudnak majd, mint a Congo című filmben www.imdb.com/title/tt0112715/ a majom :) Röhejes az első rész a kedvencem volt, de nekem a 3 is tetszett.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2015.05.28. 12:09:31

Eddig ez a film minden előzetes hír, kép és jelenet alapján botrányosan szarnak tűnik.

2015.05.28. 16:36:47

Szarul fogalmaztam meg bocs, de mindegy is :) Egyébként az így készült verk jobbnak tűnik mint maga a film, bírom az ilyen vicces színészeket:) ez a kedvencem forgatásról be lehet hugyozni rajta :D
www.youtube.com/watch?v=wxeczKxIZGY
süti beállítások módosítása