Mózes története a Majmok bolygója háborújában
2015. augusztus 25. írta: prominent

Mózes története a Majmok bolygója háborújában

apeswar.jpg

 Misztikus egyedfejlődést ígérnek a készítők. Megvan az első férfi főszereplő.

Gyakorlatilag a történet ott folytatódik, ahol az előző, a Majmok bolygója: Forradalom véget ért, illetve felvezette és előrevetítette a harmadik rész tartalmát. Nincs megállás, háborúba indulnak a majmok.

Most a 20th Century Fox és a rendező, Matt Reeves elárultak néhány részletet a készülő folytatásról. Egyelőre a konkrét történet még nem ismert. Maga a rendező már tavaly megszellőztette, hogy végeredményben Cézár történetét fogják tovább vinni, aki olyan kulcsfigura, mint Mózes a Bibliában.

"Van már néhány ötletünk az új epizódot illetően és nagyon izgatott vagyok. Számomra tetszett az az ötlet, amit valaki felvetett, hogy ez Cézár köre. Ezt nagyon izgalmasnak találom és valóban így van. A Forradalom alcímű filmben azt láthattuk, Cézár hogyan válik vezetővé egy nagyon nehéz időszakban és abban kellett helytállnia. A következő filmben a majmok történelmi figurává válását követhetjük nyomom. Egyfajta a majmok Mózese történet lenne igazán érdekes." - fogalmazott Reeves.

A The Hollywood Reporter most megszellőztette, hogy ismert már az első ember szereplő a Majmok Bolygója: Háború filmhez. Ő nem más, mint Gabriel Chavarria, akit eddig az East Los High című tv-sorozatban lehetett látni, illetve hamarosan bemutatják a Low Rides című drámát, amiben szintén szerepel. Ugyanakkor éppen a Majmok Bolygója film folytatásában kapna nagyobb bemutatkozási lehetőséget. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, kit alakít majd a filmben.

gabriel-chavarria.jpg

Mivel a filmet év végén, vagy legkésőbb jövő év elején már forgatniuk kell, hogy aztán 2017. július 17-én bemutathassák, hamarosan további szereplőkről érkezhetnek hírek.

Forrás: collider

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr827732888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása