Cukiságból jeles a Szenilla nyomában tv-spotja
2016. április 29. írta: prominent

Cukiságból jeles a Szenilla nyomában tv-spotja

szenilla.jpg

Humorból ezúttal sem lesz hiány. Megjött egy aranyos reklám a Némó nyomában folytatásáról. Videó a tovább mögött!

Tizenhárom évvel a Némó nyomában film után jön a folytatás, a Szenilla nyomában, ám a történet szerint csupán fél év telt el. A várva várt animációs filmet a Disney-Pixar hozza el a legkisebbeknek és a gyermeklelkű felnőtteknek.

Szenilla Némóval tengeti a napjait és egy iskolai kirándulás alkalmával azzal szembesül, hogy a ráják hazafelé tartanak és ekkor feléled benne a honvágy, ami az amnéziás doktorhalat arra ösztönzi, hogy megtalálja szülőhelyét.

"A film zömében a Kaliforniai Tengerbiológiai Intézetben, egy hatalmas tengeriélet-rehabilitációs akváriumban, ahol Szenilla is született és nevelkedett. Új karaktereket fogunk megismerni, mint polipok, oroszlánfókák, fehér delfin (beluga) és sokan mások." - nyilatkozta korábban Jim Morris, a Pixar elnöke.

Az Andrew Stanton által rendezett Szenilla nyomában filmet június 17-től játszák a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr378672380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása