Új képek a Star Trek: Mindenen túl filmből
2016. április 30. írta: prominent

Új képek a Star Trek: Mindenen túl filmből

startrek-beyond.jpg

Felfedik az új egyenruhákat és a földönkívüli lényeket. Vajon ez lesz a filmsorozat halála? Részletek a tovább mögött!

Már akkor ellenezték, mikor csak ötletként merült fel a film. Egyesek úgy gondolják, a sorban tizenharmadik epizód a Star Trek franchiseból illetve a harmadik a reboot szériából, hogy ezzel végleg eltemetik a USS Enterprise-t.

Ugyan a trailerre még egy kis időt várni kell, azonban érkeztek képek, amelyek még jobban feltárják előttünk az idén ötvenéves jubileumát ünneplő StarTrek-et. Május 20-án lesz tehát egy hivatalos filmelőzetes-bemutató, amelyen a J.J. Abrams műhelyéből származó új film trailere mellett lehetőség lesz megtekinteni egy eddig nem látott rövid videót a filmből valamint lesz kötetlen Kérdezz-felelek is, ami alatt a készítőket, szereplőket lehet kérdezni, illetve egyéb meglepetések várhatóak.

A Justin Lin által rendezett Star Trek: Mindenen túl című filmben John Cho, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, valamint Zoë Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin és Idris Elba látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr828675860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2016.05.02. 14:31:28

A halála az első "újkori" filmnél jött el az alternatív Kirk történelemmel. Az már csak egy látványos sci-fi szerűség volt. A fenti képnek meg köze nincs már hozzá...

Serrin 2016.05.02. 14:33:39

Természetesen mindezt trekker szemszögből. Ha most lennék 12 éves, akkor valószínű imádnám a mai változatot.

Bobby Newmark 2016.05.02. 15:12:52

@Serrin: Jaj, dehogynem, ez ugyanúgy a régi ST3-at majmolja, mint az Into Darkness az ST2-t. Valószínűleg pontosan ugyanúgy, agyatlanul és szarul.

De ez a kép pont úgy néz ki, mint amikor az ST3: The Search for Spock-ban az elején ellopják az Enterprise-t, ott is pont ilyen szedett-vedett, kevert egyenruhákban meg civilben vannak.

Serrin 2016.05.02. 15:18:21

Az Into Darknesst már nem néztem meg.
Az új filmmel inkább megvárom a kritikát, aztán meglátom.

Motanában a TOS tévésorozatot néztem végig és a képi világ nem mai, de sok történet nagyon jó volt.

Gazz 2016.05.02. 15:30:21

Jó lesz ez, én nem aggódok.

Alick 2016.05.02. 17:42:26

@Serrin: Az utóbbi években készült rajongói filmek is jobbak voltak, mint az Into Darkness. Ez majdnem a Star Wars-ra is igaz.
süti beállítások módosítása