Karaktervideók érkeztek a Warcraft filmhez
2016. május 02. írta: prominent

Karaktervideók érkeztek a Warcraft filmhez

warcraftcharacters.jpg 

Ismerkedjetek meg a két brutális szereplővel: Lotharral, az emberrel és Durotannal, az orkkal. Videók a tovább mögött!

Felturbózott várakozással lehet figyelni mostantól a híreket, ugyanis finisébe érkezik a Warcraft mozi promója. Lehet lesni, hátha van valami új. Mint most is, amikor is a Legendary Pictures és a Universal Pictures két karaktervideók dobott ki a Warcraft: A kezdetek filmhez. Itt két erő feszül egymásnak, az embereket a Travis Fimmel alakított Lothar képviseli, míg az orkokat a Toby Kebbell alakította Durotan viszi csatába.

A Blizzard Entertainment nagysikerű számítógépes fenoménja május 25-től kerül a mozikba. A történet szerint az Azeroth békés világát valami megzavarja. Miután egy titokzatos portál megnyitja az utat az orkok előtt új világot hódítani, és míg az egyik a katonai megsemmisítéssel néz szembe, addig a másik oldalon a megmaradás a tét. Itt jön a képbe a két főhős, akik a kezdeti bizalmatlanságból valami érdekes érdekkapcsolatos barátságot kovácsolni, hogy együtt szembeszálljnak egy még pusztítóbb erővel. A családért, a népért és a hazáért.

A Duncan Jones (Moon, Forráskód) által rendezett filmben Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, valamint Ben Schnetzer, Rob Kazinsky és Daniel Wu játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr478681516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása