Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Mila Kunis pajkos MILFnek sem utolsó
2016. május 03. írta: prominent

Mila Kunis pajkos MILFnek sem utolsó

bad-moms-df-12691r1_rgb.jpg

Rossz anyák, akik fergeteges bulizással, mértéktelen alkoholfogyasztással és leszbi akciókkal múlatják az időt. Megjött a Bad Moms korhatáros előzetese.

Nem biztos, hogy ezt annyira erőltetni kellene. Fut át az ember agyán, amikor megtekinti a Másnaposok írógárdájától származó Bad Moms c. vígjáték korhatáros előzetesét. Azért is jut ilyesmi az eszünkbe, mert hogy a tökéletességre hajazó anyák egyszercsak bepipulnak, hogy hát, ácsi, nem kell mindig jóanyának lenni. Simán lehet valaki rossz anya is. Jah, kérdezzétek az elhanyagolt gyerkőcöket, hogy az mennyire jó buli.

Oké, érthető, hogy a Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn valamint Christina Applegate, Jada Pinket-Smith illetve Annie Mumulo főszereplésével készült film éppen azt akarja, hogy az anyáknak is kell lazaság. De, ha már vígjáték, essünk át a ló túloldalára, mert az milyen menő dolog.

Jó, nem akarom levenni rójuk a szenteltvizet, hiszen a harmincas korosztály valamiért most újabban megint ifjúkorát akarja élni, úgy, mint a züllött fiatalok. Hogy ebből jó sül-e ki, azt nem tudni. Mindenesetre a történet szerint van egy Amy nevű nő, aki mindenben a tökéletességre törekszik, közben meg kétbalkezes, merthát mégiscsak komédiáról van szó, vagy mi. Szóval ahogy az kell, nagyszerű házasság, jólnevelt gyerkőcök, csodás otthon és karrier az, ami kitölti az életét. Az ember nem is kívánhatna jobbat. De, hogy mindezt tartani tudja, olyan irgalmatlan tempót diktál, mint annak is a rendje. Így hát túlstresszeli magát? És mi történik ilyenkor? Normális esetben ugye szépen magába roskad és elhanyagolja magát. Ám nem a Jon Lucas & Scott Moore műhelyéből kikerült filmben, amiben Amy összecsődíti szintén agyonstresszelt barátnőit és egy olyan züllés-orgiába csap, ami egy mai tininek is dicséretére válna.

Lesz pia, szex, káromkodás, meg persze még több szex és pia és káromkodás. Mert valamiért most ez a menő. Ja, ha csípi a szemed, vagy zavarja a füled, akkor készült számodra egy lightosabb változat is. De először a keményebbet mutatom, jóhogy. A Bad Moms filmet július 29-től játszák a mozik Amerikában, magyar forgalmazásról egyelőre nem tudni, de hülyék lesznek nem megvenni. Van rá közönség dögivel!

 

-br-

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr578683226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása