Érkezett két új karaktervideó a Warcraft filmhez
2016. május 06. írta: prominent

Érkezett két új karaktervideó a Warcraft filmhez

 

garonaheader1.jpg

Megismerjük Garonát, a fél-ork női harcost valamint Khadgart, a varázslóembert is. Videók és részletek a tovább mögött!

Szépen érkezett két új karaktervideó a Warcraft: A kezdetek című filmhez. Néhány napja már érkezett két karaktervideó, amit most újabb adag követett.

A nagy sikerű számítógépes játék adaptációja nagy várakozás előzi meg. Most két újabb szereplő, Garona (Paula Patton), fél-ork harcos és Khadgar (Ben Schnetzer), varázslóember karakterét ismerhetjük meg a Duncan Jones által írt és rendezett filmből.

Azeroth békés világát a háború szele csapja meg, a civilizációt egy megszálló faj veszélyezteti. Ork harcosoknak kell elhagyniuk a pusztulás szélén álló birodalmukat. Egy titokzatos átjáró megnyílásával a két világ egy olyan kihívás előtt áll, amire csak egy közösen, az orkok és emberek csapatával tudnak kellő válaszcsapást mérni. Mert "a világ megmentése nem egy egyemberes munka." A két nép közül két hős nekiveselkedik, hogy új irányt mutassanak családjuk, népük és hazájuk jövőjét illetően.

Főbb szerepekben: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, valamint Ben Schnetzer, Rob Kazinsky és Daniel Wu.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr878692284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása