Ütős lett az Assasin's Creed film előzetese
2016. május 12. írta: prominent

Ütős lett az Assasin's Creed film előzetese

ac_6.jpg

Már nagyon várós a csuklyásos időutazós film. Hozza a játék hangulatát rendesen. Trailer a tovább mögött!

Megjött a trailer, de magára a filmre még sokat kell várni, addig is lessétek és gyönyörködjetek. Tényleg jól sikerült, és a hírek szerint már most a folytatást tervezik. Elnézve, nem is csodálkozunk rajta.

A főbb szerepekben Michael Fassbendert, Marion Cotillardot, Michael K. Williams-et, Jeremy Irons-t valamint Brendan Gleeson-t látjatjuk.

ass.jpg

Az Assasin's Creed film Callum Lunch történetét követi, aki egy forradalmi technológia segítségével genetikus emlékezetét fedik fel, amivel képes lesz megélni-megtapasztalni a XV. századi Spanyolországban élt ősének, Aguilarnak kalandjait. Callum felfedezi, hogy egy ő egy misztikus titkos társaság, a Bérgyilkosok egyik utóda, és olyan elképesztően erős tudással és képességgel rendelkezik, amivel a jelenben nagy hatalmat élvező Templomosok szervezetével veszi fel a harcot.

A Justin Kurrzel (Macbeth) rendezésében a játékadaptáció december 21-én debütál az amerikai mozikban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr338707836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása