Forog a Trainspotting 2
2016. május 15. írta: prominent

Forog a Trainspotting 2

trainspottingset.jpg

Jött egy csomó kép a kultfilm folytatásának forgatásáról. Vajon jó ötlet új bőrt lehúzni a filmről? Képek galériába rendezve a tovább mögött!

Skóciában, Edinburgban (a történet eredeti helyszínén) forog a heroinfüggők mindennapjairól szóló Trainspotting film folytatása. A rendező ismét Danny Boyle és a képeken Jonny Lee Miller valamint Ewen Bremner jelenetei láthatóak.

A TriStar már bejelentette, hogy megszerezték a jogokat a terjesztésre, így aztán világviszonylatú kampány fog kezdődni. Az Irvine Welsh regényében található karakterek továbbgondolásából készül a folytatás, aminek első része 1996-ban került bemutatásra. Abban Ewan McGregor is játszott, aki visszatér a folytatásban is, így nyomon követhetjük, mi történt Rentonnal, SickBoyjal, Spuddal és Begbievel az elmúlt húsz év alatt.

Maga a rendező is úgy nyilatkozott, hogy szeretné, ha a történet reflektálna a karakterek eddigi életére és hogy kinek hogyan sikerült azóta zöld ágra vergődniük.

A terv szerint a Trainspotting 2 bemutatását az első epizód huszonegyedik szülinapján, azaz 2017-ben tervezik.

-br-


A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr208718084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása