Jönnek az éneklő állatok
2016. május 24. írta: prominent

Jönnek az éneklő állatok

sing-animation-movie-wallpaper-12.jpg

A Gru és a Minyonok készítőjének új animációs filmje. Megérkezett a Sing előzetese. Videó a tovább mögött!

Mit lehet leginkább eladni a filmes piacon látva a Zootropolis - Állati nagy balhé sikerét? Hát az állatos animációs filmet. És mit szeret még jobban az állatoknál az ember? Hát az éneklést. Na, most ezt a kettőt összegyúrta az Illumination Entertainment és a Universal Pictures és egy tipikus állatos-éneklős animációs filmet küld a mozikba idén karácsonykor.

Nem akármilyen minőségről beszélünk, hiszen a cég már olyan szerethető alkotásokkal szerzett hírnevet, mint a Gru és Gru 2 valamint a Minyonok, illetve a nyáron a mozikba érkező A kis kedvencek titkos élete című animációs filmekkel. A Sing ezzel szemben az ünnepi időszakot csípi meg a dalos animációs filmmel.

A történet pofonegyszerű, egy elhivatott színházigazgató intézménye megmentése céljából az utcáról verbuválja az éneklő állatokat. Elkezdődik hát a dalpárbaj, ahol mindenki meglelheti magában a fényes dalcsillagot.

A dalos állatkáknak olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat, mint Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson illetve John C. Reilly, Taron Egerton valamint Tori Kelly.

Az elképesztő, 85 dalt felvonultató Sing című animációs filmet Garth Jennings írta és rendezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr428743568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása