Cate Blanchett is az új Thorban őrültkedik
2016. május 25. írta: prominent

Cate Blanchett is az új Thorban őrültkedik

thor3helaheader2.jpg

Izgalmas hírek érkeztek a kalapácsos szuperhős új részéről. Parádés a szereposztás. Részletek a tovább mögött!

Ontja magából a jó filmeket a Marvel, most éppen a Thor: Ragnarök című filmjével kapcsolatban érkeztek izgalmas hírek. Az Oscar-díjas Cate Blanchett is csatlakozik a szereplőgárdához. Ő lesz, Hela, a főgonosz. Mark Ruffalo, aki Bruce Banner/Hulk karakterében tér vissza, elmondta, hogy a Cate által megformált gonosz valóban ördögi lesz, a lehető legrosszabb, amit eddig láttak és nagyon örül a közös munkának. Lényegében ez a Hulk és Thor buddy-movieja, intergalaktikusan.

Ruffalo és Blanchett is nem máshoz, mint magához a Mennydörgés Istenéhez csatlakozik, akit Chris Hemsworth alakít. Loki szerepében visszatér Tom Hiddleston, Heimdall lesz Idris Elba és Odint, a főistent ezúttal is Anthony Hopkins kelti életre. Az egyik Nagymester pedig Jeff Goldblum lesz. Tessa Thompson pedig a klasszikus hős, Valkűr bőrébe bújik, és a Hóhért pedig Karl Urban alakítja.

A Thor: Ragnarök a harmadik a Marvel univerzumban, ami a skandináv istenségről szól, amit ezúttal Taika Waititi rendez, nyáron kezdődik a forgatás és 2017. november 3-án érkezhet a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr208745658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása