Veszedelmes férjes asszonnyal kavar Nick Jonas
2016. május 26. írta: prominent

Veszedelmes férjes asszonnyal kavar Nick Jonas

careful-what-u-wish-for-1000x600.jpg

Fülledt erotika, szorító női combok csapdájából nehezen lép ki a férfi. Megjött a Careful What You Wish For előzetese. Ezt találod tovább!

Az erotikus thrillerben egy fiatalember viszonyt kezd egy férje asszonnyal. Olyannyira a vágyai és kanossága börtönében raboskodik, hogy észre sem veszi, micsoda érzéki hálót szőtt köré az asszony. Ám nemcsak a nőhöz egyre fokozódó megszállottsága veti sajátos börtönbe, hanem a hűvösön kell csücsülnie olyan bűntény miatt, amit el sem követett, miközben a férjes biszexuális asszony lelép a szerelmével Hong Kongba.

careful-what-you-wish-for24.jpg

Ismerős a felállás? Nos, kissé Elemi ösztönre hajazó sztori, tekintve, hogy naná, egy szőke bombázó csavarja el az ifjú fejét. De rendesen.

Az ifjú és naiv Doug és barátja elhatározzák, hogy a nyarat egy vízpart mellett töltik és megtalálják az első szerelmüket. A szomszédságba költözik egy ismeretlen milliomos a csodaszép feleségével, Lenával. Doug azonnal szemet vet rá, ahogyan a nő is vonzódni kezd a fiatal sráchoz.

nick-jonas-in-careful-what-you-wish-for-150409-09.jpg

Idővel, néhány szenvedélyes titkos találkozás alatt Dougban megszületik a gondolat, hogy tenni kéne valamit a szerelméért. Ezért, amikor Lena megírja neki, hogy valószínűleg megölte a férjét, nem tökölőzik és mindent megtesz, hogy segítsen rajta. A gyilkosságot remekül leplezik. Azonban ezzel mindent megoldottak?

nick-jonas-bares-all-for-careful-what-you-wish-for-movie-photos.jpg

A Nick Jonas, Isabel Lucas, Graham Rogers és Dermot Mulroney főszereplésével készült Careful What You Wish For (Vigyázz, hogy mit kívánsz) című erotikus thrillert tavaly mutatták be Németországba, június 10-én érkezik az amerikai mozikba és az online videótékákba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr68749972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása