Nagyot üt a Jégkorszak 5
2016. május 28. írta: prominent

Nagyot üt a Jégkorszak 5

collision-course.jpg

A nagy bumm lesz az utolsó dobás. Minden eddiginél nagyobbat fog szólni. Méltóképpen búcsúzunk hőseinktől. Jött egy új tv-spot, ez van a tovább mögött!

Dinamikus zenére, a Mackelmore és Ryan Lewis  Can't Hold Us c. slágerére fűzött képfolyamot láthatuk az új tv-reklámban. Vicces és látványos. Az izgalom fokozódik.

Vajon véletlen folytán alakult ki az univerzum, vagy valami kis-nagy (szőrcsomó) lényecske "véletlenül" ütköztette össze a nagy bolygókat? E kérdés köré épül a Jégkorszak: A nagy bumm címet viselő animációs filmje, ami lényegében utolsó epizódja lesz a nagysikerű sorozatnak. Legalábbis a plakát szerint ez lesz az utolsó Jégkorszak film.  Még egyszer, utoljára!

Csókold el a jeget!

ice-age-collision-course-one-sheet1_1.jpg

A híres-neves motkány kilövi magát az űrbe, ahol hogy, hogy nem egy csillagközi bolygóütközést idéz elő, minek következtében mérhetetlen csapásveszély fenyegeti a Jégkorszak lakóit. Sid, Manny és Diego valamint kor- és sorstársai elhagyni kényszerülnek otthonaikat, hogy biztonságos helyet találjanak a végítélet előtt, amire persze jószakásukhoz híven valamilyen megoldást igyekeznek találni. Kalandos és vicces útjuk során számos színes karakterrel hozza őket össze a sors. És Sid, a lajhár, akinek életében fontos dolog fog történni!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr28754304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az igazi Trebics 2016.05.29. 12:17:39

"Vajon véletlen folytán alakult ki az univerzum, vagy valami kis-nagy (szőrcsomó) lényecske "véletlenül" ütköztette össze a nagy bolygókat?"

Szerinted az univerzum bolygók összeütközéséből alakult ki?

Phteven 2016.05.30. 10:57:26

Miért üt nagyot? Nem láttuk, nem tudhatjuk. Vagy VHS-en jelenik meg? Nem értem. Az internetet is fel fogja robbantani? :-o

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.05.30. 11:16:31

meg cukiságcunami lesz az interneten

Phteven 2016.05.30. 12:17:55

@enpera: Sosem hittem volna el. :-D
süti beállítások módosítása