Izomsorvadásos srácot visz a világ legmélyebb lyukához Paul Rudd
2016. május 30. írta: prominent

Izomsorvadásos srácot visz a világ legmélyebb lyukához Paul Rudd

the-fundamentals-of-caring-sundance-lineup-2016.jpg

Közben számos humoros kalandot élnek meg. Itt a The Fundamentals of Caring film előzetese.

A Netflixen június 24-én (nálunk is) lesz látható Paul Rudd és Selena Gomez főszereplésével készült The Fundamentals of Caring című film, amit idén mutattak be a Sundance Film Festival-on.

A Jonathan Evison azonos című regényéből készült filmet Rob Burnett írta és rendezte.

A történet egy Ben nevű, egy személyes tragédia miatt kényszerpihenőre térő íróról szól, aki gondozóként próbál érvényesülni. Hathetes tréninget követően végre találkozik első ügyfelével és gondozottjával, Trevorral, aki egy tipikus nagyszájú tizennyolc éves fiatalember, és izomsorvadásban szenved. Az egyik érzelmileg, s a másik testileg fogyatékos.

Ben és Trevor egy nap kapják magukat és spontán elindulnak egy útra, amelyen olyan helyeket látogatnak meg, amelyek felkeltették Trevor érdeklődését, miközben a helyi híreket nézte. Beleértve  személyes szentgrálját: a Világ Legmélyebb Lyukát. Útjuk során számos hihetetlen és megindító kalandba keverednek és a végére megtanulják, milyen fontos a remény és az igaz barátság.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr978760982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása