Tengerparti gyorsulással hasít az új Verdák film
2016. május 31. írta: prominent

Tengerparti gyorsulással hasít az új Verdák film

cars01.jpg

Vannak képek és némi infó a harmadik Verdák animációs filmről. Ígéretes! Részletek tovább!

Már egy ideje, hogy hallottunk valamint a Verdák 3 c. animációs filmről, amit 2017. június 16-án mutatnak be a mozik. Ezúttal a Disney-Pixar elárult néhány izgalmas részletet az USA Today napilapnak a készülő új kocsis filmről.

cars02.jpg

A lap szerint Villám McQueen-nek a következő futamára jól fel kell turbóznia magát, hogy az élbolyban végezzen. És ehhez jön jókor egy edző, egy fényes és sárga Cruz Ramiraz női verda személyében (ezt a képzavart!), aki egy spanyol kocsi és aki megtanít néhány trükköt a "jó öreg" Villám McQueennek. Bár főhősünk még nem készül nyugdíjba, de azért többen is, főleg az ifjoncok közül, jelzik, eljárt felette az idő. Naná, hogy a képbe érkezik egy újonc, egy Jackson Storm nevű verda, aki alaposan felkavarja a mezőnyt és van mit csinálnia McQueennek, hogy versenyben maradjon az ifjú titán felbukkanása miatt.

cars03.jpg

Régi szereplők közül ismét láthatjuk Matukát, az öreg vontatókocsit, ahogy Sally.t és Ramone-t is.

A John Lasseter által rendezett első Verdák világszerte 461,9 millió dollárt hozott 2006-ban, rá öt évre, azaz 2011-ben a folytatás már 559,8 millió dollárral gazdagította a kasszát.

forrás: usa today

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr398762458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása