Ryan Gosling dalolva érkezik Velencébe
2016. július 13. írta: prominent

Ryan Gosling dalolva érkezik Velencébe

la-la-land-ryan-gosling-emma-stone-dance-large.jpg 

Táncol és énekel és szerelmes lesz Emma Stoneba. S ezzel összefoglaltuk a La La Land c. zenés film lényegét. Jött egy videó! Ez van tovább!

A Whiplash-sel már bizonyított Damien Chazelle most egészen más stílusban, de azért közeli témában maradva, fogja megmutatni, mire képes rendezőként. Az ő nevével fémjelzik ugyanis az egyszerűen csak La La Land c. zenés filmet, amiben táncolnak és énekelnek. Minő meglepő, ugye?

Nos, jött egy kis ízelítő, ahol ugyan próza nincs, de dalolászást és táncolás annál inkább. Na meg itt van Ryan Gosling, aki mindezt kivitelezi Emma Stone segédletével, persze.

fin03_lalaland_vinylcover_0.jpg

A sztori pofonegyszerű: van egy színésznő (Stone), aki egy jazzmuzsikussal találkozik (Gosling) egy olyan városban, ahol elszállnak a remények és összetörnek a szívek. A modernkori Los Angelesben még a hétköznapi életben is van öröm és érdemes követni az álmokat. Jah, túl giccs lesz. S ha még ez nem lenne elég, feltűnik benne a Whiplash-ért Oscar-díjat kapott J.K. Simmons. Végülis a kegyetlen egykori dobos szerepe egészen jól állt neki...

A La La Land című filmet az idei Velencei Filmfesztiválon augusztus 31-én vetítik, s december 2-től lesz látható a mozikban.

-br-

forrás: deadline

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr128886132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása