Bokszdrámában tér vissza Robert De Niro
2016. július 21. írta: prominent

Bokszdrámában tér vissza Robert De Niro

rdn.jpg

Ám ezúttal nem ő, hanem védence harcol. Kemény kézzel irányítja. Megjött a Hands of Stone előzetese.

De Nirot gyakran megtalálják az ökölvívós szerepek. Elég csak a Dühöngő bika vagy a Kiütés filmeket említeni. A mostani bokszdráma is már egy ideje parkolópályára került, eredetileg tavaly akarták kihozni, csakhogy a Creed - Apollo fia illetve a Mélyütés mellett nem biztos, hogy sikert ért volna el.

A Hands of Stone tehát idén augusztus végén kerül a mozikba, és egy valós eseményeken alapuló történetet mesél el. Főhőse Roberto Durán (Edgar Ramirez) 1968-ban tizenhat évesen lép a profik közé a bokszringbe, és kemény harmincnégy évet ott is marad, 2002-ben ötvenévesen ment nyugdíjba. Igazán érdekes momentum volt 1980 júniusában, amikor is legyőzte Sugar Ray Leonardot és ezzel megszerezte a WBC váltósúlyú bajnoki címét. Visszavágóra az év novemberében került sor. Már a meccs közben látható volt, hogy nem az igazi, majd pedig a nyolcadik menetben közölte "no mas" (nincs tovább) és feladta a mérkőzést. Ekkor érkezik Ray Arcel (De Niro) és a következő életesemények mindkettejük életét megváltoztatják.

A Jonathan Jakubowitz által írt és rendezett Hands of Stone konkrétan augusztus 26-án kerül a mozikba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr488904986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása