Brutális óriásmajom fújtat az új King Kong filmben
2016. július 23. írta: prominent

Brutális óriásmajom fújtat az új King Kong filmben

kong_1.jpg De bazinagy. És veszedelmesebb, mint valaha. A Godzilla producereinek új filmje. Megjött a Kong: Skull Island előzetese. Aztabetyárját!

Mondták, felkészítettek, hogy ilyet még nem láttunk. Jó marketingfogásnak vettük. Aztán megkaptuk a trailert, és némán ámulunk rajta. Kibeb....szott jó lett! Nem, ezt másként nem is lehet jellemezni. Azonnal lessétek.

A történet annyi, hogy egy csapat felfedező King Kong otthonára utazik, a Koponyaszigetre, hogy megtalálják a vezető tesóját na meg egy szérumot. Kalandos útjuk során egyre hihetetlenebb lényekbe botolnak, és persze ott van főhősünk, maga King Kong. Ami nem is király, hanem egyenesen Isten! Méretével és szörnyű külsejével egyaránt!

Szereplők: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, illetve Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham és Toby Kebbell

Bemutató: 2017. március 10.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr288910208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása