Sajátos lesz Guy Ritchie Arthur király legendája
2016. július 24. írta: prominent

Sajátos lesz Guy Ritchie Arthur király legendája

kinga.jpg

Mintha A Gyűrűk ura és A Trónok harca szerelemgyereke lenne. Megérkezett a King Arthur: Legend of the Sword trailere.

Sajátságos brit humorral, rengeteg akcióval és hihetetlen látvánnyal mutatják meg Arthur király kardjának legendáját Guy Ritchie legújabb filmjében.

A Warner Bros. Pictures a San Diego-i Comic Conon vetítette le a King Arthur: Legend of the Sword trailerét. A filmről maga a rendező az EW-nek úgy nyilatkozott, hogy mindig két oldalról hozzák a legendát, hogy nyájas és kedves, vagy éppen kedves és nyájas. És ebből semmi jó nem sül ki.

"Sajnos egyiket sem érdekes nézni. Luke Skywalker a legunalmasabb szereplő a StarWarsban, mivel ő a jófiú. A jófiúk unalmasak." - mondta a rendező.

Az új Arthur király, természetesen Guy Ritchie felfogásában egy túlélő, igazi harcos, angol utcai fenegyerek. Úgy tervezik, hogy legalább hat folytatást ér meg a King Arthur: Legend of the Sword.

Az előzetest elnézve, máris néznénk ezerrel, de arra sajnos 2017. február 17-ig várni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr48910298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása