Jake Gyllenhaal megint éjszaka borzongat
2016. július 25. írta: prominent

Jake Gyllenhaal megint éjszaka borzongat

nocturnal-animals-02-800.jpg

Ismét agyonsterilizált filmmel jelentkezik Tom Ford. Friss, exkluzív képek érkeztek a Noctural Animals fimhez.

Az egykori Gucci tervező, Tom Ford az Egy egyedülálló férfi után ismét egy filmdrámával készül világhódító útjára. A sötét és furcsa, dupla narratívával megoldott Noctural Animals (Éjjeli állatok). Az előző filmjéhez hasonlóan ez egy könyv adaptációja, mégpedig az Austin Wright által 1993-ban szerzett Tony and Susan című regényéből készült.

nocturnal-animals-03-800.jpg

Érdekesen indul: Susan kap egy e-mailt volt férjétől, aki egy könyv kéziratát küldi véleményezésre. A két szálon futó történet egyik részében egy családi vakáció rémálomba torkollik, amikor is Tony (Gyllenhaal), feleségével (Isla Fisher) és lányukkal (Ellie Bamber) az úton belebotlanak három veszélyes férfiba, akiket Aaron Taylor-Johnson vezet.

A történet másik szálában Susan pedig az előző házasságát kezdi magában boncolgatni, és olyan emlékek rémlenek fel, amelyeket mindenáron megpróbált elnyomni. Főleg az apátiáját és elhidegülését férjétől (Armie Hammer).

nocturnal-animals-01-800.jpg

A Noctural Animals filmet várhatóan több fesztiválon is láthatjuk ősszel, mielőtt még idén november 18-tól a mozikba kerülne.

-br-

forrás: people

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr308914462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása