Újra dübörög a banda a Trainspotting folytatásában
2016. július 25. írta: prominent

Újra dübörög a banda a Trainspotting folytatásában

t2.png

Kissé gyűröttebbek és elcsigázottabbak, de mégis ígéretes történetet várhatunk. Megjött a Trainspotting 2 előzetese.

Elveszett kábszeresek újra az angliai alternatív közösségben próbálkoznak. És megosztják velünk azt, hogy mi történt velük az elmúlt húsz évben. Jó dolog a San Diegóban évente megrendezendő Comic Con összejövetel, amelyen az egyes stúdiók egymást túllicitálva hozzák ki újdonságaik trailerét. A Sony Pictures megosztotta a T2: Trainspotting című filmjének új ízelítőjét, amiben az eredeti történet mind a négy szereplője visszatér a maga valójában.

A TriStar Pictures szerezte meg a Danny Boyle Trainspotting 2 forgalmazási jogait a világon. A Trainspotting 2-ben, ami Irvine Welsh karakterein alapul, feltűnnek az 1996-ból ismerős arcok, mint Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremmer és Robert Carlyle és feltárják az elmúlt húsz évük viszontagságos tapasztalatait.

A T2: Trainspotting filmet az Egyesül Királyságban 2017. január 27-én mutatják be a mozik, és azt követően Amerikában február 10-én, azaz az eredeti film premierjének 21-ik évfordulóján lesz majd látható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr298913516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása