Tényleg a gólyák hozzák a babákat
2016. augusztus 02. írta: prominent

Tényleg a gólyák hozzák a babákat

storksbar.jpg

Vagyis nem, illetve mégis. Cuki új előzetes érkezett a Gólyák című animációs meséhez.

Idén a Warner Bros. Pictures váratlanul kihozta a Gólyák (Storks) című animációs filmjének előzetesét, amely már nagyban látható a mozikban (mármint az előzetes). Azt a gyereklegendát hozza el, ami szerint a gólyák hozzák a kisbabákat. Vagy legalábbis korábban így volt. Merthát mostanában inkább futárszolgálatként működnek. Mígnem Junior (Andy Samberg) ügyefogyottságából adódóan véletlenül beindítja a gyerekcsináló gépet (nem vicc) és Tulippal, az ember lányával lesz kénytelen "kiszállítani" az édibédi kislányt. A vad és felderítetlen utazásuk során fokozatosan családdá válnak és és visszaállítják a gólyák valódi küldetését.

storks_wb.jpg

A Nicholas Stoller (Mupeték, a film) által írt és rendezett filmnél Doug Sweetland, a Verdák főanimátora is dolgozott, de egy csomó animációs filmes is besegített, hiszen producerként a L'ecsó segítője Brad Lewis is ott van, illetve a Lego-kalandért felelős Phil Lord és Christopher Miller is hozzáadta az ötleteit.
A Gólyák című animációs film bemutatójára szeptember 23-án kerül sor.

Új trailer:

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr38930120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása