Ryan Gosling csillagok között lépdel Emma Stonenal
2016. augusztus 24. írta: prominent

Ryan Gosling csillagok között lépdel Emma Stonenal

gosling.jpeg

Új ízelítő érkezett a La La Land filmhez. Ez van a tovább mögött!

Miután a fél világ bele van zúgva Ryan Goslingba, kapnak is a rajongói egy jó kis romantikus cukormázas ömlengést tőle a La La Land című, a Whiplashért is felelős Damien Chazelle rendezésében megvalósuló filmben. Táncol és énekel és szerelmes lesz Emma Stoneba. S ezzel sikerült is összefoglalni a zenés film lényegét, amiben Gosling egy jazzmuzsikust alakít és érkezik Stone, aki minő meglepő, színésznőt alakít és hát összejön köztük a kémia, vagy mi.

Volt már egy előtrailer-szerűség, most egy újabb ízelítő érkezett, amiben Emma Stone dalra fakad, Gosling meg olyan cukin néz. Mert azt annyira tudja.

A La La Land című filmet az idei Velencei Filmfesztiválon augusztus 31-én vetítik, s december 2-től lesz látható a mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr6111648738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása