Még nem került össze ilyen gonosszal Batman
2016. augusztus 30. írta: prominent

Még nem került össze ilyen gonosszal Batman

ba.png

Ben Affleck új főgonoszt hoz be a denevéremberes univerzumba. Ismert és mégis ismeretlen. Videó a tovább mögött!

Sokáig kérdéses volt, hogy kap-e új önálló filmet Batman, miután kiderült, hogy Christian Bale szerepét Ben Affleckre osztják. Kész internetes hadjárat indult, s nemcsak a rajongók részéről. Aztán kiderült, hogy mégis lesz önálló film, amiben maga Affleck szabhatja magára a denevér-hacukák, tekintve, hogy ő kapta meg a rendezés jogát is. Néhány név is előkerült. Alfredot Jeremy Irons fogja alakítani, Gordon felügyelő pedig az Igazság ligájában látható J. K. Simmons játsza.

Egy twitter üzenetben csatol videóval pedig ő maga leplezi le, hogy ki lesz a sötét lovag ellenfele. Aki nem más, mint Deathstroke lesz, polgári nevén Slade Wilson bérgyilkos, aki látható volt a CW tv-adón futó Zöld íjász (The Arrow) c. sorozatban, ahol a Spartacus: Vér és homok sorozatban Krixoszt alakító Manu Bennett kelti életre.

slade.jpg

Érdekessége, hogy nagyjátékfilmen még nem bukkant elő ez a korai Deadpool ős. Azt még egyelőre nem tudni, ki fog a bőrébe bújni.

 

-br-

forrás: the wrap

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr7911662946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása