Újabb részletek derültek ki a Jumanji folytatásáról
2016. szeptember 02. írta: prominent

Újabb részletek derültek ki a Jumanji folytatásáról

jumanjiheader-1.jpg

Dwayne Johnson Robin Williams nyomdokaiba akar lépni. Új karakterrel erősítene a film folytatása. Részletek tovább!

Már nem újraforgatásról, hanem folytatásról beszélnek a Jumanji filmet illetően, így aztán izgalmas hírekkel is szolgáltak, mivel egy új karaktert is bemutattak. Igaz, ez még csak a concept art, de azért mégiscsak érdekes.

A Szikla a saját instagramján posztolt egy képet és szövegkörítést, ahol kitűnik, ő "a parázsló Dr. Bravestone" bőrébe bújik.

A fotó legérdekesebb része a jobb felső sarokban látható: "Bravestone/Spencer". Kis kutatással a casting-videók között rá lehet lelni néhány izgalmas részletre, mivel a szerepre ácsingózók felolvastak egy érdekes párbeszédet, amiből azért néhány részlet kikövetkeztethető, még ha a végső változat eltérhet ettől.

"Ez a Jumanji... Van valami mitikusság a játékosok között, állítólag mindet megsemmisítették, mivel az emberek bele akartak lépni."

"Belelépni?"

"Az emberek azt gondolták, ez nagyon veszélyes, de ez még régebben volt, valamikor a kilencvenes években, amikor mindenre a szülői féltés matricája került. Az emberek paranoiásak voltak."

"Mik azok?"

"Avatár becenevek. Választasz egy karaktert és máris játékban vagy."

Olybá tűnik, hogy Dwayne Johnson karaktere a játékban Spencer avatár-néven szerepel, de azt azért figyelembe kell venni, hogy a felolvasott részletekről nem derült ki, hogy ez a Jumanji filmben látott játékból származna, inkább az valószínűbb, hogy a videójátékból veszik, esetleg egy teljesen új asztali társasjáték készült.

A Jumanji folytatásában Dwayne Johnson mellett Kevin Hart, Nick Jonas, Jack Black és Karen Gillan is szerepel. A Jake Kasdan által rendezett film bemutatóját 2017. július 28-ra tervezik.

ca.jpg

A Jumanji a Chris Van Allsburg szerző 1985-ös gyermekkönyve, amiben egy mágikus társasjáték szereplői megelevenednek és belépnek a valóságba. Ebből 1995-ben forgattak filmet Robin Williams és Kirsten Dunst főszereplésével.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3611671064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása