Erős lesz a cukiságfaktor a Moana mesében
2016. szeptember 15. írta: prominent

Erős lesz a cukiságfaktor a Moana mesében

newmoanatrailer.jpg

Dwayne Johnsonról mindent gondolnánk, csak azt nem, hogy aranyos. Pedig most ezt az oldalát mutatja. Megjött a Moana animációs film új előzetese.

Új animációs filmet küld a mozikba a Walt Disney Animation Studios, akik egy egzotikus mesében gondolkodtak. Ez lett a Moana, egy megható, CG-animációs film egy kalandor tinilányról, Moanáról (Auli'i Cravalho), aki a nagy és félelmetes nyílt óceánt is legyőzi, hogy megmentse népét. Őt segíti egy mindenható félisten, Maui (Dwayne Johnson), aki elkíséri a lányt élete kalandjára, amiben összetűzésbe kerül a tengeri szörnyekkel és lehetetlen helyzetekbe kerül bele, és közben felfedezi magában azt, amit már annyira keresett: hogy ki is ő valójában!

csky6rmviaenstq-jpg-large.jpg

A Ron Clements és John Musker (A kis hableány, Aladin, A hercegnő és a béka) által rendezett Moana című animációs filmet november 23-án mutatják be a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3811709203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sebi77 2016.09.15. 23:12:51

Ezt nevezem nemi diformizmusnak, a csávó alkarja akkora mint a nő.
süti beállítások módosítása