Veszedelmes viszonyt ápol Jake Gyllenhaal és Amy Adams
2016. szeptember 16. írta: prominent

Veszedelmes viszonyt ápol Jake Gyllenhaal és Amy Adams

na01.jpg

Kimért és titkokkal teli kapcsolatot ápolnak. Kijött a Tom Ford rendezte Nocturnal Animals előzetese.

Tom Ford már Az egyedülálló férfi című filmjével is bizonyította, különös érzéke van a stílusfilm-stílus megalkotásában, a precíz képi világ megteremtésében. Nagyon ígéretes az idei Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatott Nocturnal Animals (Éjjeli állatok) is, ami Austin Wright Tony and Susan című regényén alapul.

na03.jpg

Érdekesen indul: Susan kap egy e-mailt volt férjétől, aki egy könyv kéziratát küldi véleményezésre. A két szálon futó történet egyik részében egy családi vakáció rémálomba torkollik, amikor is Tony (Gyllenhaal), feleségével (Isla Fisher) és lányukkal (Ellie Bamber) az úton belebotlanak három veszélyes férfiba, akiket Aaron Taylor-Johnson vezet.

A történet másik szálában Susan pedig az előző házasságát kezdi magában boncolgatni, és olyan emlékek rémlenek fel, amelyeket mindenáron megpróbált elnyomni. Főleg az apátiáját és elhidegülését férjétől (Armie Hammer).

na02.jpg

Az üldözős romantikus thriller a szerelem és kegyetlenség sokkoló intimitását és az izgalmas feszültségét ábrázolja.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5011712651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása