Varázslényeket szabadítanak New Yorkra
2016. szeptember 28. írta: prominent

Varázslényeket szabadítanak New Yorkra

 

la05.jpg

 

Megjött a Legendás állatok és megfigyelésük új trailere. Csodás izgalmakat ígér!

 

la04.jpg

Itt a Harry Potter spin-off új előzetese, amiben látjuk Göthe Salmandert, aki 1926-os világkörüli utazása során mágikus ládájába gyűjtött varázslényeket. Úgy gondolja, egy röpke látogatást tesz New Yorkba, és úgy tervezi, minden probléma nélkül sikerül megjárnia. Igen ám, csakhogy a bőrönd illetéktelen kezébe, egészen konkrétan egy mugli, Jacob kezébe kerül, aki aztán szabadjára engedi a varázslatos szörnyeket, hogy azok úgy ahogy vannak, végigszántsák a Nagy Almát. Főhősünknek minden erejét be kell vetnie, hogy megakadályozza a világméretű katasztrófát, ami varázslényei okozhatnak.

la02.jpg

A főbb szerepeket Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, illetve Ezra Miller, Dan Fogler, Colin Farrell, Jenn Murray és Jon Voight alakítják.

A J. K. Rowling tollából származó fiktív tankönyv keletkezéséről szóló filmhez maga az írónő írt forgatókönyvet és mindjárt hármat, tekintve, hogy trilógia lesz a történetből.

la01.jpg

A Legendás állatok és megfigyelésük című filmet november 18-tól játszák a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3111749839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása