Mark Wahlberg nem bírt Tim Burtonnal
2016. október 03. írta: prominent

Mark Wahlberg nem bírt Tim Burtonnal

peculiar656.jpg

Hiába is szutykos és hősies, közelébe sem ér a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeihez. Új box office.

Kategorikusan kijelenthető, hogy Tim Burton mindig is az elborult eszmék legjobb filmese, így tehát evidens volt, hogy a 20th Century Fox által mozikba küldött Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című Ransom Riggs novellájának mozgóképes változatát éppen ő készíti. Meg is lett az eredménye, hiszen bár filmileg nem a legjobb, mégis megszerezte a mozis bevételi lista első helyét, hiszen világszerte az első hétvégén nyomban 65 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet. Jól teljesített a mozikban az Eva Green, Asa Butterfield, Chris O'Dowd, Rupert Everett valamint Judi Dench és Samuel L. Jackson főszereplésével készült film.

deepwater-horizon-full-hd.jpg

Nem tudta megszorongatni a Mark Wahlberg, Kurt Russel, John Malkovich, Dylan O'Brien és Kate Hudson főszereplésével készült Mélytengeri pokol sem. A valós események alapján készült olajfúrótorony-katasztrófát bemutató thriller a lista második helyére került, potom húsz milliót hozott a konyhára.

A harmadik helyet a Hét mesterlövész című western bitorolja. Az Antoine Fuqua modern remakje olyan sztárokat vonultat fel, mint Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Matt Bomer és Peter Sarsgaard és a második hétvégén további 15,7 millió dollárral gazdagodott, így már 61,6 millió dolláros bevételnél tart.

De a negyedik helyen szereplő Gólyák című Warner Bros-os animációs filmnek sem kell szégyenkeznie, hiszen világszerte már 77,6 millió dolláros bevételnél tart.

storks-3600x2005-best-animation-movies-of-2016-11137.jpg

Viszont gyors lejtmenetbe kezdett a szintén a Warner Bros. háza tájáról származó Sully - Csoda a Hudson folyón című Tom Hanks film. A Clint Eastwood által rendezett film Észak-Amerikáan a bemutatója negyedik hétvégéjén 8,4 millió dollárt hozott, így már ott túllépte a százmillió dolláros bevételt. Nemzetközileg hozott még 6,6 milliót, illetve a tengerentúlon 46,3 millió dollárt zsebelt meg, hogy világszerte már 151,7 millió dolláros bevételnél tartson.

Mérsékeltebb sikert könyvelhet el a Lángelmék című akciókomédia Zach Galifianakisszal és Owen Wilsonnal a főszerepben. A bevételi lista hatodik helyét szerezte meg a maga 6,6 millió dolláros bevételével.

Szinte elenyésző  a Queen of Katwe bevétele, hiszen a tizenötmillió dollárból készült Mira Nair által rendezett film mindössze alig több mint ezer moziban vetítették és így 2,6 millió dollárt hozott.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr1011763031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása