Fia elrablóira vadászik Jamie Foxx
2016. október 05. írta: prominent

Fia elrablóira vadászik Jamie Foxx

sleepless-1.jpg

Korrupt zsaruk és alvilági kaszinótulajdonosok keresztezik az útját. Megjött a Sleepless film előzetese.

Az Open Road Films bemutatta a Sleepless című film remakejének új trailerét. Az akciófilmben Jamie Foxx Las Vegasban egy beépített ügynököt alakít, aki egy csapásra egy csomó korrupt zsaru és számtalan alvilági kaszinótulaj hálójába kerül. Mikor már a hajsza kisiklik, egy csapat gyilkos gengszter elrabolja tinédzser fiát. Egyetlen álmatlan éjszaka alatt muszáj lesz neki megmenteni fiát, elkerülni a belső vizsgálatot és lecsukatni az emberrablókat.

sleepless_poster_final.jpg

A Baran Bo Odar által rendezett filmben feltűnik még Gabrielle Union (Mire jók a rosszfiúk 2), T.I. rapper (Hangya), Dermot Mulroney (Fehér pokol), Scoot McNairy (Batman vs Superman, Argo), David Harbour (Öngyilkos osztag, Az utolsó műszak) valamint Michelle Monaghan (Forráskód, A törvény nevében).

A Sleepless c. film 2017. február 24-én kerül a mozikba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr2511772611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása