Végtelen háború várja a Bosszúállókat
2018. február 17. írta: prominent

Végtelen háború várja a Bosszúállókat

avengers.jpg

Részletek az új Avengers filmből. Lesz ám mit nézni, az már egyszer biztos! Videóval!

A Disney Channel volt a Zombies című film premierje, és aközben érkezett néhány infó a Bosszúállók: Végtelen háború című Marvel filmhez. A májusban bemutatandó filmben régi kedvenceink és néhány új összefog, hogy legyőzzön egy még nagyobb erőt.

Egy eddig példa nélküli próbálkozás lesz a Bosszúállók: Végtelen háború, amihez minden valamirevaló Marvel-karaktert bepakolta. Hivatalosan azért, hogy a hősök felvegyék a harcot az univerzum legpusztítóbb ellenségével szemben. Nem hivatalosan pedig, hogy MINDEN Marvel rajongó megtekintse a filmet, amiben szerepel az ő kedvence. Ez lesz minden idők legnagyszabásúbb hősorgiája, reméljük, a nagy falattal megbirkóznak és nem lesz követhetetlen cselekményű film.

okokofu.jpg

Új, erősebb, földöntúli gonosz érkezik a Földre. Ő Thanos, egy zsarnok intergalaktikus jövevény, akinek célja összegyűjteni a Végtelenség köveit és azzal legyőzhetetlen erőt szerezzen amivel képére formálhatja az egész világot. Szóval, minden, ami eddig a Bosszúállókkal történt, az ehhez a ponthoz hozta őket - és itt már bizony nagyobb dologról van szól, a Föld mint olyan és a rajta való létezés a tét.

Az angolul Avengers: Infinity War című Anthony és Joe Russo által rendezett filmben visszatér Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston és Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson illetve Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, de érkezik Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff és Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn valamint Tom Holland, Paul Rudd, és Josh Brolin.

big_1.jpg

A Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvéből született film április 26-tól érkezik a magyar mozikba. A következő, mindeddig cím nélküli folytatása 2019-ben kerül a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5613677210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása