Első filmrészlet a Jurassic World filmből
2015. április 11. írta: prominent

Első filmrészlet a Jurassic World filmből

jurassic-world.jpg

Dínókkal is lehet csajozni. Ezt az érzetet kelti a most bemutatott új filmrészlet a nyáron bemutatandó Jurassic World filmből.

chris-pratt-velociraptor-jurassic-world.jpg

Lessétek meg a klipet, amelyről a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon azt találta mondani, hogy a hetvenes évek szexista nézetét idézi. Ez enyhén szólva is kiverte a biztosítékot. De nem ez a lényeg. Hanem, hogy miképpen is folytatódik a Spielberg által életre hívott dinó-sorozat. A Chris Pratt által alakított Owen Grady csajozós dumát nyom le.

vlcsnap-2015-04-11-12h27m59s71.png

 

Ők élnek...

A folytatás 22 évvel az eredeti Jurassic Park története után, az eredeti helyszínen, a Nublar szigeten játszódik, amit 1,2 milliárd dollárból dinoszaurusz élményparkká alakítottak, és emberek milliói látogatják évente. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben elszabadul.

raptor-big.jpg

A tervezett amerikai bemutató 2015. június 12-re várható, míg idehaza már előző nap, június 11-én láthatjuk a mozikban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr947358052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuki123 2015.04.12. 15:56:04

még nem láttam, de nézős...

Dr.Traktor 2015.04.13. 08:44:53

"A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben elszabadul." hűű. ez egész eredeti. és izgalmas...
süti beállítások módosítása