A Túlkoros osztag rendezői készítik a Villám filmet
2015. április 12. írta: prominent

A Túlkoros osztag rendezői készítik a Villám filmet

flash-film.jpg

Sebesen halad a The Flash film előkészülete, egyre több infó kerül ki, ami igencsak felkeltik a kíváncsiságot. A Túlkoros osztag rendezői is csatlakoztak.

flashi.jpg

Phil Lord és Chris Miller, mindkét Túlkoros osztag film illetve az Derült égből fasírt mozi rendezői csatlakoztak a The Flash egész estés mozifilmjének készítéséhez. Jelenleg a treatment megszerkesztésén fáradoznak, ám arról nincs még szó, hogy mikor is rendeznék. Ugyanis éppen a Lego film folytatásán és előzményén dolgoznak.

ezra_miller.jpg

Ezra Miller

A The Flash (Villám) egy olyan szuperhősről szól, aki fénysebességgel képes futni, és tagja az Igazság ligájának (Justice League). Az Ezra Miller főszereplésével készült filmet 2018. március 23-án mutatják be a mozik

forrás: deadline

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr507360136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása