Szorult helyzetben van Johnny Depp a Karib-tenger kalózai új részében
2015. április 22. írta: prominent

Szorult helyzetben van Johnny Depp a Karib-tenger kalózai új részében

pirates-of-the-caribbean-logo.jpg

Megérkezett az első kép a Pirates of the Caribbean 5 – Dead Men Tell No Tales című filmből.

Jerry Bruckheimer producer felfedett egy képet a készülő Karib-tenger kalózai ötödik folytatásából. A képet Jack Sparrow (Johnny Depp) látható igencsak szorult helyzetben.

Teljesen új kalandba keveredik Jack (Depp), akit elhagyta a szerencséje, amikor a baljóslatú szelek szárnyán érkezik a hír, hogy ősi ellensége, a rettenetes Salazar kapitány (Javier Bardem) és a halálos szellemkalózai megszöktek az Ördög-háromszögéből. A kapitánynak eltökélt szándéka, hogy eltüntessen minden tengeri kalózt, beleértve Jack Sparrow-t is. Van azonban egy reménysége a túlélésre: meg kell keresnie egy értékes ereklyét, Poszeidón legendás szigonyát, ami olyan erővel ruházza fel tulajdonosát, amivel uralni lehet a világ tengereit.

Főbb szerepekben Geoffrey Rush (Barbosa), Kevin McNally (Joshamee Gibbs) és Stephen Graham (Scrum) is viszontláthatjuk, valamint új szereplőkkel, mint Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites és Golshifteh Farahani bővül a gárda. A Karib-tenger kalózai ötödik részét 2017. július 7-től játsszák a mozik.

karibtengerkalozai.jpg

forrás: twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr987388466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása