Boba Fett lesz a második Star Wars spin-off főszereplője
2015. május 05. írta: prominent

Boba Fett lesz a második Star Wars spin-off főszereplője

boba-fett.png

Míg megszabadultak Josh Trank rendezőtől, már azért csepegtetnek pozitívabb híreket a Csillagok háborúja második spin-offjáról. Az új rész főszereplője Boba Fett lesz.

Jelentéktelennek tűnő szerepe ellenére kultikus figura lett az emberklón. Apja egy mandalori származású harcos és fejvadász, így ő is azzá vált, mégpedig érdekes módon, mint egy igazi emberegyed. Jango Fett tanította és edzette, és olyannyira erős lett hogy szinte leigázta az egész galaxist. Utazásai a Birodalom szolgálatába állították, együttműködött Darth Vaderral. Az ő eredettörténetét ismerhetjük majd meg 2018-ban, amikorra a Disney tervezi bemutatni.

Ám a Disney másik spin-offon is dolgozik, ez lesz a Star Wars: Rouge One. A Gareth Edwards által rendezett film története az ellenállók egy csoportját követi nyomon. A harcosok arra szövetkeznek, hogy megszerezzék a Halálcsillag koncepciójának terveit. A filmet 2016-ban mutatják be a mozik.

forrás: The Wrap

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr477432286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása