Hugh Jackman is őrjöng a Pán Péter filmben
2015. május 19. írta: prominent

Hugh Jackman is őrjöng a Pán Péter filmben

pan.jpg

Megérkezett egy új előzetes a Pán Péter előzményfilmjéhez. Lenyűgözően látványos!

Páratlan képi világgal kápráztatja majd el a nézőket a Pán Péter eredettörténetét bemutató Pan című film. Ezt lehet kikövetkeztetni az új, hivatalos trailerből. A film egy eddig nem elmesélt ifjú londoni árváról szól, aki a nehéz körülményeiből kiszabadulva a varázslatos Sohaországba kerül, ahol számos izgalmas kalandba keveredik, amik hatására egy több nemzedék által jól ismert hőssé, Pán Péterré válik.

Az előzetesből ítélve a Harry Pottert is gyártó stúdió nem fukarkodott a látványelemekkel. Igazán mágikus kis világot teremtettek.

Főbb szerepekben láthatjuk Hugh Jackmant (Feketeszakál), Garret Hedlungot (Hook kapitány), Amanda Seyfriedet (Mary), Rooney Marat (Tiger Lily) és Levi Millert (Pán Péter).

A Joe Wright (Vágy és vezeklés) által írt és rendezett filmet október 9-től játsszák a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr337472898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.05.20. 06:03:01

Mekkora egy film lehet, aminek már az előzetese is ilyen érdektelen, összevissza, unalmas valami... Hiába látványos.
süti beállítások módosítása