Furcsa fétistől fél a Vissza a jövőbe rendezője
2015. július 01. írta: prominent

Furcsa fétistől fél a Vissza a jövőbe rendezője

back.jpg

Vannak olyan ikonikus filmek, amiket főbűn újraforgatni. Ezt gondolja Robert Zemeckis is. Foggal-körömmel harcol, hogy filmjét ne érje el Hollywood feldolgozás-fétise.

Nem mindenki örül az új remake-korszaknak a filmiparban. Most éppen Robert Zemeckis rendező (Forrest Gump, Kényszerleszállás, Számkivetett) egy interjú alkalmából kérdezték a Vissza a jövőbe trilógiáról és mit szólna hozzá, ha Hollywood újragondolná a franchise-t. Zemeckis, aki írótársával Bob Gale-lel a jogok tulajdonosa, úgy fogalmazott, hogy csakis a holttestén át.

"Isten ments! Csakis miután mindkét Bob és én is meghaltam. De akkor szerintem tuti megcsinálják, hacsak nem találunk arra módot, hogy megakadályozzuk. Számomra ez gyalázatos. Különösen azért, mert ez egy jó film. Ez olyan, mintha azt mondanánk, forgassuk újra az Aranypolgárt. Ki lenne az aranypolgár? Milyen őrültség is ez? Miért tenné meg ezt bárki is?" - fogalmazott Zemeckis.

Gale még korábban, 2008-ban, nyilatkozott úgy, hogy a Vissza a jövőbe trilógia újraforgatása Michael J. Fox nélkül olyan lenne, mintha steaket csinálna, de kihagyná belőle a marhahúst.

Forrás: Telegraph

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr537587454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloglegelő 2015.07.02. 10:47:20

Forgassák csak újra, de tényleg csak akkor, miután már én is meghaltam (például). Az új nemzedéknek meg úgysem tűnik föl , hoighy micsoda (remake) szart etetnek vele.

Nekünk épp elég elviselni a halálunkig a művészi értékű szinkronok kiirtását.

ja, meg is magyarázzák ám .. lejáró jogdíjak meg kurvaisten

na, az más

Köldök_szösz 2015.07.02. 13:50:43

remake? jaj ne... jaj kurvára ne...
süti beállítások módosítása