Letaglóz az új Star Wars előzetes
2015. október 20. írta: prominent

Letaglóz az új Star Wars előzetes

star.jpg

Úgy ébred az Erő, hogy bekebelez. Nem kellenek felesleges szavak. Itt az előzetes.

"Egy dolog miatt nőttem fel, de már nincs miért harcolnom." - mondja Finn (Boyega) a Csillagok Háborúja: Ébredő erő film előzetesében.

A J.J. Abrams által rendezett film trailerét a Monday Night Footbal egyik mérkőzésének félidejében vetítették. Az Oscar IsaacDaisy RidleyJohn BoyegaLupita Nyong'o és Adam Driver, valamint Harrison FordCarrie Fisher és Mark Hamill főszereplésével készült filmet december 18-tól vetítik a mozik.

Már előjegyezhetőek a mozijegyek a vetítésekre, de akkora volt az érdeklődés, hogy összeomlott a jegyértékesítési rendszer szerte a világon.

forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr298004969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mortullus 2015.10.20. 14:44:59

Tényleg elnézést, távol áll tőlem a rasszizmus, de ennek a néger főszereplő(?) faszinak az ijedt, bamba képe tönkre vágja az egész előzetest.
Remélem a filmben nem ilyen idióta fejet fog vágni végig.
süti beállítások módosítása