Elnyelnek minket az idegenek
2016. április 04. írta: prominent

Elnyelnek minket az idegenek

independence-day-2-alien.jpg

Elképesztő látványt ígér a Függetlenség napja folytatása. Feltámadnak az űrlények és még hatalmasabb pusztítást akarnak a Földön. Itt egy új tv-reklám!

Will Smith nélkül ezúttal Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch és Vivica A. Fox, Brent Spiner valamint Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe illetve Sela Ward veszi fel a harcot az űrlényekkel.

Várható volt, hogy az űrlények visszatérnek. A szörnyű támadást követően az emberiség visszaszorította az idegeneket, azonban számítani lehetett a visszavágásra. Mindezidáig a tudósok által fejlesztett védő-programmal ezt ki tudták küszöbölni, azonban mint minden rendszerben, itt is vannak gyenge pontok. Az elemzők megjósolják a következő támadást. Újra érkeznek a lények leigázni a Földet és kiirtani az egész emberiséget. Ám szerencsére a haditechnika olyan fejlett, hogy képes felvennie a harcot az űrlények támadásával. A földönkívüliek tehát ismételten ki akarják szipolyozni a Föld életforrásait, azonban nem számolnak azzal, hogy a földlakók kellően felkészültek, hogy megvédjék azt, ami az övék.

A Roland Emmerich által rendezett Függetlenség napja 2 film 2016. június 24-én került a mozikba. A kétszáz millió dolláros költségvetésű filmet két részben kívánják bemutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr478558898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása