Ettől a horrorfilmtől eldobod az agyad
2016. április 09. írta: prominent

Ettől a horrorfilmtől eldobod az agyad

bbm.png

Megérkezett a The Bye Bye Man borzongató előzetese. Szigorúan azoknak, akik bírják az ilyet. Vigyázat, felkavaró felvételek!

Az elképesztő sikereket elérő A fiú című horrorfilm után az STX Entertainment most megjelentette a The Bye Bye Man című horrorfilmjének előzetesét, amiben Carrie-Anne Moss (Mátrix), Faye Dunaway (A Thomas Crown ügy), Douglas Smith (Bakelit sorozat), illetve Cressida Bonas, Lucien Laviscount (Scream Queens) és Douglas Jones (Hellboy, Doom, A Faun labirintusa) játszik.

Az emberek naponta minden elképzelhetetlen dolgot megtesznek. Mindig elképedünk, vajon mi készteti az embert a válogatott ocsmányságok elkövetésére. De mi van akkor, ha mindezen kérdéseinket helytelenül fogalmazzuk meg? Mi van akkor, ha a gonosz forrása nem a mi, hanem a ki?

Amikor három egyetemista jóbarát rábukkan a Bye Bye Man eredetére, rájönnek, hogy az egyetlen módja az általa rájuk szórt átok megszabadulásától: ha nem gondolnak rá és nem mondják ki. Ám egyszercsak a Bye Bye Man beférkőzik az agyadba, átveszi az irányítást. Túlélhető ez az állapot?

Jonathan Penner a Robert Damon Schneck által szerzett The Bridge to Body Island elbeszélésből írta a forgatókönyvet, a rendezést Stacy Title vállalta. 

 

A The Bye Bye Man június 3-án debütál a mozikban.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr188581036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamaritánus 2016.04.10. 20:17:39

hát a trailertől nem szartam össze magam

chocco channel 2016.04.10. 21:29:57

En sem, konkretan viccesnek tunik:-)

gorillaso 2016.04.11. 07:01:24

Az isis után elég hatástalan mumusokkal riogatni...

worxland 2016.04.13. 13:00:15

Vén, hülye buzeráns! Hiába izgattál fel!
süti beállítások módosítása