Ez lesz a King Kong eredettörténetben
2016. április 11. írta: prominent

Ez lesz a King Kong eredettörténetben

kong-skull-island.jpg

Izgalmasnak ígérkezik az új King Kong film, ami a Koponya szigeten játszódik. Videó a kulisszák mögötti munkáról!

Jó kis kalandos filmnek ígérkezik a King Kong eredettörténetét feldolgozó Kong: Skull Island azaz a Koponya sziget. Az Óriásmajom történetétől eltérően ez most más idősíkban játszódó sztori lesz, ahol néhány kalandor-felfedező visszatér a legendás helyre. Őket a Tom Hiddleston alakító főhős vezeti, hogy megtalálják a vezér testvérét és egy mindent gyógyító szérumot. Közben persze nemcsak a sziget titokzatos világával és lényeivel kell szembesülniük, hanem önmaguk belső harcát is meg kell vívniuk, hogy épségben hazataláljanak.

Pazar a szereposztás, hiszen Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Jing Tian mellett Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz illetve Shea Whigham valamint Toby Kebbell is játszik.

A Jordan Vogt-Roberts által rendezett Kong: Skull Island 2017. március 10-én kerül a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr918587800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2016.04.12. 10:50:43

Mert az eredeti film nem egy eredettörténet?

:)
süti beállítások módosítása