Idióta lesz Chris Hemsworth a Szellemirtók filmben
2016. április 26. írta: prominent

Idióta lesz Chris Hemsworth a Szellemirtók filmben

chris.png

Csak úgy süt róla a hülyeség. És nem jó értelemben. De szexepillje és sármja miatt elnézzük neki. Vagy nem?

Már az is valami elborult ötlet volt, hogy újraforgassák az Ivan Reitman (egyébként komáromi születésű) filmrendező klasszikusát, az meg már egyenesen vérlázító volt, hogy éppen női főszereplőkkel valósították meg. Dehát női emancipáció van, vagy mi.

Elég az hozzá, hogy a Melissa McCarthy és Kristen Wiig főszereplésével készült Szellemirtók minden eddiginél viccesebb akar lenni. És ehhez mi más is szolgáltathatna remek alapanyagot, mint hogy félkegyelmű férfi tikárnőt tegyenek meg egyik karakternek. Ahhoz meg elővették a szexizmust, itt éppen Chris Hemsworth személyében és olyan tulajdonságokkal pakolták meg, ami addig a női titkárnőkre volt jellemző. Ettől már ez vicces lesz?

Hát, végülis lehet röhögni. Az más kérdés, hogy kínunkban vagy örömünkben. Közzétettek egy kis viccesnek szánt hangulatcsinálót a filmhez, amiben éppen Chris karakterét ismerjük meg közelebbről, humorosnak szánt jelenetekkel megspékelve.

A Paul Feig által rendezett filmet július 15-től lesz látható a mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr488665186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Gombóc 2016.04.29. 02:09:00

Kerülendő film lesz..
süti beállítások módosítása